tirsdag den 5. maj 2009

Stor succes

Forleden holdt vi fødselsdag for min mand. Vi fik pizzabøffer. De blev rost til skyerne og alle ville gerne have opskriften. Jeg synes alle skal have en chance for at smage, så her kommer opkriften. Jeg har ikke noget billede, og duften kan jeg desværre heller ikke levere. God appetit.

Pizzabøffer
500 g hakket oksekød
3 spsk rasp
1 ½ dl mælk
1 æg
1 spsk. hakket løg
1 ½ tsk. salt
20 g margarine

Sauce:
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
250 g champignon
1 rød peber
20 g margarine
1 ds. flåede tomater
1 spsk. tomatpure
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
Groftkværnet peber
Tilbehør: Ris og salat

Raspen udblødes i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg og salt. Kødet formes til bøffer som brunes på panden i margarine.
Løget hakkes. Hvidløget presses. Løg, hvidløg peberfrugt og champignon svitses i margarinen. Tomat, tomatpure og krydderier tilsættes. Saucen småkoger ca. 5 min. Saucen hældes over bøfferne, som steger færdig i ovnen ved 175 gr. i ca. 20 - 25 min.

2 kommentarer:

  1. De lyder lækre, dem skal jeg da prøve. det er dejligt med nye opskrifter.
    Berit

    SvarSlet
  2. hej

    ja den skal prøves.
    Lyder virklelig dejlig.

    SvarSlet