fredag den 21. august 2009

Så er det ikke hemmeligt længere

Jeg har haft gang i en hemmelighed her i foråret. Jeg har lavet et mønster til Håndarbejdsbladet - I tråd med tiden. Nu har jeg gået et par måneder med sommerfugle i maven. Hvordan kommer det til at se ud i bladet? I dag blev spændingen udløst, da bladet dumpede ned i min postkasse.
Det er blevet til en løber, som vil være flot på et stort mørkt bord, eller man kan bruge det som et lille ophæng. Det kan måske også bare bruges til inspiration, for at komme igang med at få brugt nogle gamle mellemværk og flakoner.


8 kommentarer:

 1. HVor ser det fin og spændende ud

  SvarSlet
 2. Tillykke med at din opskrift er udkommet, ja det har du gået noget stille med ;-) den er meget meget flot, jeg må da vist købe bladet så jeg kan se lidt nærmere på det.

  SvarSlet
 3. Tillykke med det. Ja sikken da en hemmelighed at gå med her hen over sommeren. Men det er jo en dejlig ting at andre kan bruge ens ideer.

  SvarSlet
 4. Helle, jeg er helt rørt over, at se dit værk,nej jeg er nok benovet, den løber er bare så flot, jeg syer jo meget flittigt på sengetæppet nu, men jeg aner jo mange muligheder fremover, når jeg ser på alle dine forskellige værker, og jeg får et meget stort overskud af flakoner, mellemværk, duge m.v., når jeg er færdig med tæppet. Men rigtig mnge gange tillykke med værket.

  SvarSlet
 5. Flot Helle. Jeg kan godt huske den der følelse i maven - selv om jeg nu nogle gange har haft noget i Kludemagasinet, er det stadig med spænding jeg venter på næste blad!

  SvarSlet
 6. Må være kjempegøy og få oppskriften i bladet. Løperen var lekker med nydelige blonder :-)

  SvarSlet
 7. Ja, den er godt nok flot - må da afsted og købe bladet. sikken god ide til at bruge gamle blonder og festoner.
  Tillykke med opskriften i bladet.

  SvarSlet
 8. Tak for alle de søde kommentarer. Nu må vi jo så se om der er nogen der får lyst til at prøve at sy den.

  SvarSlet