fredag den 4. september 2009

Sengetæppe


Alle kartonstykkerne er nu pillet ud af mit sengetæppe. Jeg kom til at regne ud hvor mange ritråde og kartonstykker der var . 168 blokke X 9 stk. = 1512. Ikke så mærkeligt, at jeg syntes der var tråde overalt.
Kanterne er også kommet på. Dem har jeg syet på med symaskine.
Nu skal lagene samles. Jeg skal lige tage mig sammen til at lægge det hele ud på gulvet og ri det sammen. Jeg kan jo ikke lade det ligge for længe der, da det nok vil ligge i vejen for andre familiemedlemmer. Måske skal der bare ryddes lidt tilside i syrummet, så det nemmere kan være dér.

Nu plasker det ned igen. Sender lige en varm og tør tanke til mine forældre - især mor. De sidder helt frivilligt i en campingvogn ved Bork Havn. Jeg håber selv på tørvejr i morgen. Vi skal male sternbrædder på vores carport, som vi er ved at få bygget ved sommerhuset. Det er nemmest inden tagrenderne skal sættes op på søndag.

7 kommentarer:

 1. Så lækkert det er blevet. Glæder mig til at se det quiltet!

  SvarSlet
 2. Dit tæppe er bare helt nydeligt!

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot, gid jeg kunne se det på lidt større billede!!!!
  Knus Inge

  SvarSlet
 4. Det er blevet utrolig flot. Det bliver et stort arbejde at quilte.

  SvarSlet
 5. Det er bare blevet superflot dit nye sengetæppe...over 1500 papstykker, hold da op det er mange at skulle pille ud, det er flot med det lyserøde stof i, jeg håber det er et du selv skal beholde.

  SvarSlet
 6. Hej

  Hvor er det et flot tæppe du har fået syet færdig.

  SvarSlet
 7. Tak for rosen allesammen. Jeg er selv meget glad for tæppet og glæder mig til at få det lagt på vores seng i sommerhuset. Desværre mangler jeg stadig quiltningen. Jeg samler mod til at ligge og rode rundt på gulvet, for at få det riet sammen. Jeg kan heller ikke helt blive enig med mig selv om, hvordan det skal quiltes.

  SvarSlet