tirsdag den 22. februar 2011

Genbrug

Dette er et "genbrugstæppe". Jeg har bla. brugt gamle pudevår og duge. Alt havde set kønnere ud for år tilbage, men der er som regel nogle fine hjørner tilbage. Jeg har syet det i japansk foldeteknik med kvadrater på 15 x 15 cm. Til kanten har jeg syet halve blokke, også i japansk foldeteknik.

6 kommentarer:

 1. Det er meget smukt dit tæppe. Jeg har faktisk været igang med et tilsvarendende, men det har nu lagt på stand by i nogle år, fordi jeg har fortrudt jeg har valgt "hør" til at indfælde broderierne i.Det hele skal pilles op igen engang i fremtiden... men ikke lige nu.
  Ha´en god dag.

  SvarSlet
 2. hej helle

  super smukt :) kan rigtig godt li' japansk folde teknik, men jeg synes bare der er sååå meget stryge arbejde inden der kan syes
  :( ...(jeg er ikke den store stryge elsker)... men elsker at arbejdet med top og quilt er færdig på en gang :) endnu en gang smukt :)
  kh♥

  SvarSlet
 3. Rigtig god og smuk måde at bruge de smukke gamle broderier på. Jeg har selv mange gamle pudevår med forskellige broderier. Måske skulle jeg overveje noget lignende.

  SvarSlet
 4. Super flot, jeg kan rigtig godt li' dine skrå hjørner.

  SvarSlet
 5. Meget flot tæppe og du er meget iderig.

  SvarSlet
 6. Hei. Jeg ser av statistikken på siden min at du har lagt meg til i blogglista di. Hurra! Du har en kjempespennende blogg så jeg vil gjerne ha deg i min bloggliste også. Jeg legger deg til! Mvh Siri:-)

  SvarSlet