fredag den 29. juni 2012

Det går så strækt

- Jeg får slet ikke opdateret bloggen for tiden.
- Jeg har gang i alt for mange ting, og mangler timer i døgnet.
 -Jeg er pt. på kursus, og er hjemmefra fra kl. 7.00 til 16.15, men jeg får opfrisket noget regnskab, som jeg forhåbentlig kommer til at bruge, nu hvor min tid som dagplejer snart er slut. Næsten 17 år i det job blev det til, så det bliver også godt at komme til noget andet.
- Jeg har fundet ud af hvor meget vasketøj og rengøring, jeg førhen fik ordnet om morgenen og i min middagspause. Det ligger nu til jeg kommer hjem
- Jeg er bl.a. igang med min Happy Stitches sampler og Hannes månedstæppe, som jo ikke sådan lige bliver færdige til at blive vist frem. Det bliver faktisk ikke til så meget syning for tiden.
- Jeg har rodet voldsomt. Først er datterens værelse blevet malet, og derefter var det dagplejebørnenes legeværelse, som stod for tur.
Nu er det blevet til et dejligt kontor, hvor jeg også skal have min symaskine. Det bliver så godt. Jeg har godtnok et kæmpe rum, men jeg er ikke så god til at få det brugt, da det ligger lidt afsides i forbindelse med garagen, og jeg ikke gider gå derud bare for en halv time. Især ikke om vinteren.
Nu er legeværelset kommet til at se sådan ud, så nu kan jeg bare flytte ind med computer og symaskine.Nu mangler jeg bare 1 af 6 ugers kursus, 2 ugers arbejde, 6 ugers ferie og afspadsering, og så må vi se hvad fremtiden byder.

4 kommentarer:

 1. Rigtig lækkert syværelse, du har fået lavet.
  Held og lykke med jobsøgningen.
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud, glæder mig til at se det når du har taget det i brug! Held og lykke med din nye fremtid...

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare lækkert og indbydende ud! God fornøjelse med indflygningen!

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker dig rigtig mange kreative timer i dit nye dejlige arbejdsværelse, det bliver bestemt godt altsammen!

  SvarSlet