fredag den 22. november 2013

Godt nyt fra vestfronten

Bloggen har været lidt forsømt den seneste tid.
Der er rigtig travlt.
Butikken er undervejs med en lille udvidelse. Der bliver en stor afdeling med Bali-stoffer. I den seneste måned er der kommet over 70 nye Bali-stoffer, og de fortjener, sammen med det store udvalg som var der i forvejen, at kunne blive præsenteret på bedste vis.
Der er også kommet masser af andre nyheder, men hold øje med webshoppens nyhedsside, der kommer det hele ind efterhånden som tiden er dertil.
1.12. er det allerede 1 år siden butikken er åbnet. Der er sket rigtig meget siden.
Der er kommet rigtig mange meter stof på hylderne. Det bytyder, at der nu er i omegnen af 1500 forskellige stoffer i butikken.
Der er kommet godt gang i Quilte-café onsdage i ulige uger. Der kan også blive plads til dig, og også her bliver de fysiske forhold endnu bedre med udvidelsen. Man melder til fra gang til gang, så man er ikke bundet af noget. Se mere om arrangementet HER
Fødselsdagen vil blive markeret i uge 49 - mere herom senere.

I skal da også lige have et par billeder, så her er et par af de nyeste mønstre. Stativerne kan også købes i butikken.4 kommentarer:

 1. Vi prøver igen. En fin side,skøn med Bali stoffer, dem elsker jeg.
  hav en god weekend.
  hilsen Solvejg

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og de skal faktisk opleves i virkeligheden. De kommer ikke helt til deres ret i webshoppen.

   Slet
 2. Dejligt at det går så godt for din butik, glæder mig meget til nogle af alle de nye ting kommer på webshoppen. Og det bliver spændende at komme forbi din butik igen engang i det nye år. Før bliver der vist ikke tid.
  Knus Winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal altid være velkommen. Din fine blog er nu føjet til min liste.

   Slet