søndag den 20. september 2009

Jeg glemte noget .....
Jeg havde så travlt med at remse op i sidste indlæg, at jeg helt glemte, at mit andet halstørklæde er også blevet færdig.
Det er ikke strikket helt som det første. Dette er strikket med 10 masker på p 8 og med én maske mellem hver pompon. Det andet var strikket på p. 4 med 2 masker mellem hver.
Det bliver to meget forskellige tørklæder.

4 kommentarer:

 1. Ja sikken da en fiórskel, jeg har garn til et halstørklæde mere, det skal da prøves på pinde 4.

  SvarSlet
 2. hej

  Uha jeg har strikket mange tørklæder med det garn. Det er bare så super dejligt. Tror som Lene at jeg også skal prøve det med pinde 4.
  Hvis du kender nogle har jeg lige sat mit garn ned, så 1 pakke til et tørklæde koster 100 kr og 3 pakker til 200 kr. Bare lige til info.

  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 3. Hej
  Det var nødvendigt at strikke det andet tørklæde på tykke pinde. Der var ikke "plads" til 2 masker mellem hver pompon. Det blev alt for fast selvom jeg gik ned på p. 3 1/2. Det er ikke det samme garn som du har Hanne. Jeg har købt en nøgle til 89 kr. som slog til til et tørklæde.Jeg skal nok tænke på dig hvis der skal strikkes flere. Tak for stoffet forresten. Nu må vi se om jeg kommer med i din bagenisseudfordning.Har jo mange planer, og ikke så meget tid.

  SvarSlet
 4. Sikke et gammelt indlæg jeg lige fandt, men jeg ville bare lige sige, at jeg synes, at din blog er meget interessant. Keep up the good work !

  SvarSlet